Bryllup

– Bibbis frisør er kjent for sitt brudekonsept, og pynter 50 til 60 bruder hvert år.

Vi ønsker å bidra til at din bryllupsdag blir en uforglemmelig opplevelse. På den store dagen er kvalitet en selvfølge. Bibbis frisør har lang erfaring innen brudepynt. Ønsker du at en av våre dyktige frisører skal pynte deg som brud er det lurt å være ute i god tid før bryllupet med din timebestilling. Vi har stor pågang av brudepynt fra april til september, og det blir raskt fullbooket. Ta direkte kontakt med den avdelingen du ønsker for å reservere time.

Praktisk informasjon

Timebestillinger til brudgom, forlovere, og brudepiker/svenner bør bestilles sammen med bruden. Hvis du ønsker å pynte deg på en annen location kan frisører leies ut, og komme og pynte deg /dere der du/dere er. Da er det timepris fra frisøren kjører fra salongen og til frisøren er tilbake. I tillegg kommer km. avgift for kjøring.

Når du skal på prøvetime tar du med deg slør, tiara eller annen pynt hvis du allerede har kjøpt dette. Et bilde av brudekjolen din, og kanskje noen bilder av hårfrisyrer som du synes er fine kan være et godt utgangspunkt for at vi skal kunne se hva du liker. Frisøren vil da gi deg råd angående hår, pynt og makeup tilpasset det du ønsker.

På selve bryllupsdagen blir håret frisert og make up lagt i henhold til det vi har avtalt.

Velkommen til en helt spesiell dag hos Bibbis frisør, og vi lover å ta godt vare på deg!

For priser og mer info : Les her